5 områder, hvor BaBees kan inspirere og hjælpe din familie

hvad kan du finde på BaBees

Jeg startede BaBees op efter jeg var færdig med uddannelsen som Børnesundhedsvejleder. Det gjorde jeg fordi børnesundhed interesserer mig meget, og fordi jeg ønsker at inspirere og hjælpe andre børnefamilier til en mere bekymringsfri hverdag.

Der er i dag mange ting man kan bekymre sig om:

  • Får mit barn den mad og næring som han/hun har brug for?
  • Får mit barn søvn nok?
  • Hvorfor bliver mit barn nu syg igen?
  • Hvordan undgår jeg for mange kemikalier

Det er nogle af de bekymringer, som jeg blandt andet kommer til at skrive mere om her på BaBees.

Men jeg interesserer mig også for, om vi er kommet længere væk fra den simple hverdag. For med en mere simpel hverdag tror jeg på, at vi kommer tættere på naturen, og derved får mere glæde og sundhed ind i vores hverdag, og det er det jeg gerne vil inspirere til og hjælpe med.

1 – Forebygge gennem kost og kosttilskud

Jeg tror på at den bedste vej til sunde og raske børn, er ved at styrke dem så meget, at de ikke så let bliver syge i første omgang.

For at styrke vores børn, er det vigtigt at de får de rigtige byggesten. Og det kan vi som forældre hjælpe dem med, ved at tilbyde sunde og nærende fødevarer. Og så er det også en god idé, at støtte deres kroppe yderligere med kosttilskud:

  1. fordi vores fødevarer i dag ikke indeholde lige så store mængder vitaminer og mineraler som tidligere
  2. fordi det ikke altid er sikkert at man kan få sine børn til at spise grøntsager / så varieret

2 – Inspirere til bedre søvn

Børn (og voksne) har brug for søvn. Og hvor meget er også noget af det BaBees kan hjælpe med. Og hvis der er problemer med søvnen (det kan være svært ved at falde i søvn, eller sover for lidt), er det også noget som jeg kan hjælpe med at finde løsninger, som passer til jeres familie.

For søvn er så vigtigt for vores immunforsvar – så det er noget vi skal have styr på.

3 – Afhjælpe børnesygdomme ved at finde årsagerne

Hvis sygdommene alligevel rammer – og det vil ske, også selvom vi styrker immunforsvaret forebyggende. Så vil jeg kunne hjælpe med at finde frem til, hvad årsagerne er.

I mange tilfælde ender vi bare med at symptombehandle. Og ved at symptombehandle løser vi problemet på den korte bane, men risikerer at problemet dukker op igen. Derfor er mit mål, at vi skal dykke længere ned, og finde frem til, hvad der er årsagen til, at problemerne og symptomer kommer i første omgang.

4 – Få en mere kemifri hverdag med BaBees

I dagens Danmark (ja i hele verden) skal vi ikke kun forholde os til, hvad vi kommer i vores mund. For vi bliver også påvirket af vores omgivelser. Det kan være fra forurening i luften, fra cremer, sæber og andre plejeprodukter vi bruger, og det kan være fra legetøj mv.

Noget af det kan vi ikke umiddelbart som privatpersoner gøre noget ved. Men andet har vi mulighed for at påvirke.

5 – Bruge naturen

Naturen er vigtigt for os. Og det er derfor også noget som vi er nødt til at passe på. Men der er også mange forklaringer og svar, som vi kan finde i netop naturen. Det åbenlyse er selvfølgelig frugt og grønt. Krydderurter er også noget som vi nok er mange som kan blive bedre til at bruge.

Men naturen kan også bruges til at få mere energi – hvis man husker at gå ud i den, og mærke den

Vil du med på BaBees’ rejsen?

Nu har du fået et lille indblik i, hvad jeg brænder for, og som jeg gerne vil give videre til dig.

Måske du er allerede helt up to date med flere eller alle af punkterne, men jeg håber du alligevel kan finde noget inspiration herinde alligevel.

Og så vil jeg selvfølgelig meget gerne høre fra dig, hvis du har et specifik ønske, til et emne jeg skal tage op her på BaBees.

Del indlægget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Inden du smutter helt!

Husk at tilmelde dig
5 tips til sunde børn

5 steps til sunde børn