Velkommen til BaBees

Børnesundhed med BaBees er kost, livsstil og inspiration til dig, som gerne vil gøre noget godt for dine børns sundhed.

Som mor til 2 går jeg op i at mine egne børn skal være sunde og raske. Og de sidste halvandet års tid har jeg beskæftiget mig ekstra meget, på at blive klogere på børns sundhed. Hvorfor bliver børn syge og hvad skal der til, for at hjælpe dem til at blive raske igen? Jeg kan hjælpe, hvis I kan nikke genkendende til et eller flere af problemerne herunder:

Hvad kan jeg hjælpe din familie med?

Er du i tvivl om, hvad en børnesundhedsvejleder kan hjælpe dig og din familie med? Så har jeg skrevet et indlæg, hvor du kan læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig og din familie med.

Kan du bruge min hjælp?

Min viden har jeg fra min uddannelse, som børnesundhedsvejleder.

Her har jeg fået viden om hele barnet og lært om sundhed fra mange vinkler. Jeg ønsker at hjælpe din og andres familier, med at få en lettere hverdag med mere overskud og uden sygdomme.

Men jeg har brug for dig.

Så hvis dit barn (eller børn) døjer med noget, som du gerne vil have mine øjne på, så tilmeld dig herunder, og modtag et spørgeskema om jeres situation og problemer. 

Ud fra dine svar vil jeg efterfølgende udarbejde en personlig vejledning, som passer til lige præcis jeres familie.

Du er også velkommen til at skrive en mail direkte til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Eller hvis du kender en familie, som har brug for hjælp, så send dem endelig denne vej.

Vil du læse mere om mig, så hop over til vores “om side” her

Vil du have inspiration til dit barns sundhed?

Hjemmesiden bruger cookies - Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.