Ansvarsfraskrivelse

Hvis du ønsker flere informationer eller har spørgsmål til sidens disclaimer, så er du velkommen til at kontakte os på e-mail admin@mollermerrild.dk.

Ansvarsfraskrivelse for Moller Merrild

Al information på denne hjemmeside – mollermerrild.dk – er udgivet i god tro og for general information og inspiration. Moller Merrild giver ingen garantier for færdiggørelsesgraden, pålideligheden og nøjagtigheden af ​​disse oplysninger. Enhver handling, du foretager dig i forhold til de oplysninger, du finder på denne hjemmeside (Moller Merrild), er udelukkende på egen risiko. Moller Merrild er ikke ansvarlig for skader i forbindelse med brugen af ​​vores hjemmeside.

Vores vejledninger kan ikke erstatte lægehjælp. Så hvis du er i tvivl, så søg læge. Blogindlæg her på siden er tænkt som inspiration og information. Det kan ikke erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling.

Fra vores hjemmeside kan du besøge andre websteder ved at følge links til sådanne eksterne websteder. Selvom vi stræber efter kun at levere kvalitetslinks til nyttige og etiske websteder, har vi ingen kontrol over indholdet og arten af ​​disse websteder. Disse links til andre websteder indebærer ikke en anbefaling for alt indhold, der findes på disse websteder. Webstedsejere og indhold kan ændre sig uden varsel og kan ske, før vi har mulighed for at fjerne et link, som muligvis er blevet “dårligt”.

Vær også opmærksom på, at når du forlader vores hjemmeside, kan andre websteder have andre privatlivspolitikker og vilkår, som er uden for vores kontrol. Sørg for at tjekke fortrolighedspolitikkerne for disse websteder samt deres “Servicevilkår”, før du engagerer dig i en virksomhed eller uploader nogen information.

Samtykke

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du hermed vores ansvarsfraskrivelse og accepterer dens vilkår.

Opdatering

Skulle vi opdatere, ændre eller foretage ændringer i dette dokument, vil disse ændringer blive offentliggjort her.

Inden du smutter helt!

Husk at tilmelde dig
5 tips til sunde børn

5 steps til sunde børn