Velkommen til WorkBees Styrketræningskoncept

Læs mere, om vores styrketræning nedenunder eller få det serveret ved at se videoen.

Styrketræning og konceptet

Styrketrænings konceptet er udviklet med det formål at tilbyde en styrketræning som er motiverende og inspirerende, effektivt og billig og som giver dig en vished for at dit udbytte er højt og forbliver højt. Hvis du vil vide mere om hvorfor så læs historien her.

Selvom jeg havde styrketrænet i mange år og havde en mængde viden om træning, metoder, øvelser etc, så fik jeg langtfra trænet optimalt. Og i perioder mistede jeg motivationen og holdt kortere eller længere pauser. Jeg har ellers ofte betragtet mig selv som et rationel menneske. Men alligevel, selvom jeg havde en masse viden og var bevist om at jeg ikke trænede optimalt, ja så gjorde jeg ikke altid noget ved det. Så hvis du er lidt lig mig så vil dette koncept også passe dig godt.

Er du ny eller øvet indenfor styrketræning?

Om du er ny eller øvet inden for styrketræning, så har du stadig brug for viden, inspiration og motivation. Dette for at du fortsat kan øge dit niveau/styrke eller bare fastholde det nuværende niveau. For hvis du ikke træner bliver din styrke mindre. Læs mere her!

Måske ved du ikke hvordan du skal komme i gang med at styrketræne! Ligesom mange andre er du ikke villig til at købe dig ind ved en personligtræner for flere tusinde kroner. Men da du er motiveret melder du dig måske ind i et fitnesscenter og den første tid går det godt og du kommer afsted. Men så mangler inspirationen og motivationen og samtidigt kan din manglende viden gøre at du er uheldig og får en skade. Den risiko nedsættes væsentligt med WorkBees.

Få motivation, effektivitet og inspiration

Måske har du alligevel valgt at købe lektioner ved en personlig træner til 400-800 kr. pr. lektion. Et forløb, som ofte strækker sig over 1-3 måneder. Du får en professionel vejledning i øvelserne og en som motiverer dig ved hver lektion. Du opnår fremgang og forhåbentligt glæde. Men når forløbet er færdigt så står du igen alene dog med dit træningsprogram og motivationen for at fortsætte. Men du står alene……… igen. Og efter 4-6 uger bør du reelt få et nyt træningsprogram og ny inspiration for at blive ved med at opnå de fine resultater du fik med en personlig træner. Her hjælper WorkBees dig også. Vores træningskoncept bygger netop på ny motivation, effektivitet og inspiration. Alle øvelserne er tilrettelagt og udvalgt så du også kan træne hjemme med små investeringer. Se mere om hjemmetræning her. Og du får et nyt træningsprogram hver 5. uge.

Konceptet grundlæggende

Grundlæggende bygger styrketræningen på 5-7 kerneøvelser. Bryst, ryg, mave, ben, skuldre, triceps og biceps. Du kunne nok nøjes med at træne de fem første muskelgrupper da flere af de øvelser sekundært vil træne din triceps og biceps. De er dog taget med da de modtager meget fokus fra både mænd og kvinder og det ligeledes giver stor mening at træne dem. 

Øvelserne vil som skrevet,  blive fornyet hver femte uge, da flere resultater viser at efter det punkt vil udbyttet af træningen falde. Det sker da vores super smarte og intelligente krop har tilpasset sig belastningen. Derved forsvinder stresset og opbygningen af muskel væv i nogen grad. Ved at skifte øvelserne ud stresser vi kroppen på en ny måde og fastholder det høje udbytte. 

Konceptet er delt op i 7 step hvor de 6 er fortløbende og det 7 er sideløbende. Man kan springe step 1 over og ligeledes step 2 og 3 hvis du allerede er i gang med at træne. Men det er vigtigt at du er forsigtig for ellers kan skaderne komme hurtigt. Herunder har vi forsøgt at synliggøre konceptet visuelt og efterfølgende kan du læse om de 7 step.

Model for Workbees styrketræningskoncept

STEP 1:

En afklarende samtale med en træner hvor i får snakket om mål og motivation samt forebyggelse af skader. Det vil altid være muligt gennem hele forløbet at tilkøbe sig flere samtaler hvis du føler det er meningsfyldt. Det kan springes over hvis du mener du har den fornødne viden.

STEP 2:

Når du har gennemført en samtale med træner eller hvis du har erfaring og melder dig på konceptet uden samtale, så får du adgang til træningsplatformen som indeholder viden om træning, træningsvideoer etc. Det kan du frit benytte og det vil løbende blive opdateret til inspiration og motivation. På platformen er det også muligt at få viden, deltage i webinars, deltage i intern WorkBees gruppe, hvor du kan hente mere inspiration og dele af dine oplevelser, måske finde ny/nye træningspartnere.

STEP 3:

Dette step har til formål at du undgår skader og overbelastning. Hvis du bare selv hopper ud i det, vil du have en betydelig risiko for at træne forkert og blive skadet, og det er noget lort. Perioden er to måneder eller ca 9 uger og træningen gennemføres her med reduceret vægt i forhold til dit maks. Typisk vil du skulle gennemføre øvelserne med en belastning på ca. 60%. Dog maks 70%. Sådan finder du dit maks.

STEP 4:

Er et kort step på 5 uger som sikre at vi kommer op på de 80% belastning. I perioden skal du gradvist øge belastningen i øvelserne fra 60 % til 80%. Dette igen for at undgå skader. I denne periode er det ikke kun musklerne der udvikler sig men også led og sener som begynder at blive stærkere grundet den øgede belastning.

STEP 5:

Her giver det god mening for dig at tage en evaluerende samtale ift om du er klar til at gå til step 6. Hvilke udfordringer du har mødt og om hvordan du kan få dem løst.

STEP 6:

Når du kommer til step fem er du og din krop klar til at styrketræne for fuld effekt. Hver 5 uge vil der blive lagt et nyt styrketræningsprogram ud som typisk vil bestå at 5-8 nye øvelser. Ydermere vil der hver måned være en ny udfordring, som man kan vælge at deltage i. Igen tænkt som motivation og inspiration, men også for at sikre at du får et optimalt udbytte af din træning. Kroppen er meget hurtig til at kompensere for belastning og tilvænne sig. Derfor får du nye øvelser som sikre at din krop igen bliver optimalt udfordret og du derved får mere ud af træningen.

STEP 7:

Motivationen vil begynde fra første uge du melder dig til konceptet og køre sideløbende med de forskellige faser. Her vil en træner gennem videohilsen, mail og live webinar arbejde på at motiverer dig til at fortsætte med at træne og arbejde hen mod dine mål. Der vil være ny viden at hente på platformen og inspiration om du er mand eller kvinde. Vi mister alle motivationen men vi kan også alle få den tilbage igen. Det hjælper WorkBees dig med. Du står sjældent alene.

Vil du modtage en træningsmanager til din styrketræning?

Så kan du herunder tilmelde dig vores nyhedsbrev og få manageren

Inden du smutter helt!

Husk at tilmelde dig
5 tips til sunde børn

5 steps til sunde børn