Om os – bag om Moller Merrild

Generelt om os

Du kan her lære mere om os

Vi lever i det, som vi selv kalder “hamsterhjulet”. Familie med to små børn, villa med gæld og begge to på arbejdsmarkedet. Så tiden er knap og fritiden er endnu mindre. Effektivitet er noget vi har behov for i hverdagen, for at vi ikke skal blive alt for stressede. Så her er vi nok ikke forskellige fra mange andre børnefamilier i Danmark. 

Vi er på en rejse

Da vi fik vores første barn i 2014, begyndte vi også at tænke langt mere over livet, og fik sat mere fokus på vores værdier, som var det som skulle gennemsyre vores hverdag og vores beslutninger. Vi ville gerne tage et ansvar overfor vores børn og deres fremtid. Samtidigt ville vi gerne arbejde for, at vi i den stressede hverdag kunne have overskud og sidst men ikke mindst, at vi kunne give dem og os selv de bedste muligheder for et sundt og langt liv fyldt med fede oplevelser og masser af glæde. Vi er der ikke endnu, men vi har de sidste fem år været på en længere rejse og vi synes selv at vi er kommet langt. Det vil vi gerne dele med dig. Så hvis du har modet så spring på 🙂

Sundhed og Bæredygtighed

De værdier, som vi prøver at leve efter er sundhed og bæredygtighed og det er med tankegangen Be Closer to Nature. Hvis vi har flere valgmuligheder, vil vi altid prøve at vælge den, som bringer os tættere på naturen og der, hvor mennesket som race oprindeligt kom fra.          

Mange af vores tiltag vil også bære præg af FOREBYGGELSE. Vi har igennem flere år været på en rejse, hvor vi har arbejdet på at forebygge i stedet for at helbrede. Vi ville ønske, at vores politikere ville gøre det samme.

I mange år har vi håbet på, at de ville tage et ansvar og nogle svære beslutninger, som ville hjælpe os som borgere, med at komme “tættere på naturen”.

Det er dog ikke sket og derfor besluttede vi, at vi ville gøre mere. Simpelthen for at hjælpe dig, os og andre, som har samme udfordringer i hverdagen, som vi havde og har. Så derfor denne hjemmeside med hjælp til at forebygge. Forebyggelse indenfor vores hovedværdier i livet: Sundhed og Bæredygtighed.

om os - kontakt Rikke Møller Merrild

Fun Facts om mig

  1. Jeg mødte Tommy i 2010, fik hund og købte hus i 2011, gift i 2013, blev mor i 2014.
  2. Jeg hader at gøre rent, og faktisk ser jeg ikke rodet før jeg bliver mindet om det.
  3. Hvis jeg først tager hul på en pose chips, spiser jeg til den er tom…
  4. Jeg går ofte ALT for sent i seng, også selvom jeg skal tidlig op næste morgen.
  5. Jeg sang i kirkekor i 15 år, og nu rytmisk kor siden 2008. Og det at synge har altid været en stor del af min hverdag.
  6. Jeg elsker at drikke the, men den må bare ikke være for varm.
  7. Jeg kan næsten alle (i hvert fald VIRKELIG mange) Disney sange udenad, og jeg kan ikke lade være med at synge med, når vi ser en Disney film, til irritation for enkelte 😉 .
  8. Jeg er virkelig dårlig til at smide ting ud.
  9. Jeg havde aldrig troet jeg skulle være mor. Men nu kan jeg ikke forestille mig ikke at have mine 2 dejlige piger.
  10. Jeg har ikke brugt hårshampoo siden 2016, men vasker i stedet for hår i enten opløst nation, rasul-ler, eller bare rent vand.
om os - kontakt Rikke Møller Merrild

Rikke Møller Merrild

Jeg er sammen med Tommy forældre til 3 skønne piger.

I hele min opvækst har der været en del fokus på naturlig sundhed. Herunder også alternativ behandling og forebyggelse.

Jeg blev uddannet ingeniør i 2008, og har siden da arbejdet i den samme elektronik virksomhed.

SEO, Grafisk design og Webdesign

I sommeren 2023 startede jeg min Freelancer virksomhed.

Jeg har altid haft en stor interesse for at arbejde med systemer og programmer, og elsker at nørde med grafik, hjemmesider og SEO.

Jeg står derfor altid klar til at hjælpe.

BaBees

I januar 2020 blev jeg certificeret Børnesundhedsvejleder.

Børnesundhedsvejleder

Det er en uddannelse inden for børns sundhed, hvor jeg kom hele vejen rundt om barnet. Min tillærte viden fra uddannelsen og min opvækst med naturlig sundhed, har jeg allerede gjort brug af i hverdagen med vores 3 piger. 

Og nu ønsker jeg også at hjælpe dig og din familie med at få en sund hverdag. Min viden og erfaring fra denne uddannelse kan du læse mere om, under konceptet BaBees, som symboliserer børn og naturen i form af bien (udtales “Babies”).

Bæredygtig livsstil

Derudover har jeg siden 2015 skrevet/blogget om gør-det-selv projekter og bæredygtig livsstil på ComeWhatMay

Vi bor i en villa i Midtjylland, hvor vi også har en skøn have, som vi nyder at bruge tid i. Og som vi hele tiden prøver, at gøre så vedligeholdelsesfri som muligt, med størst udbytte til et mere selvforsynende liv.

Mit fokus her på siden vil være sundhed og det at leve sundt og bæredygtigt med naturens egne midler. Og hvordan du, så vidt som det er muligt, kan undgå de mange kemikalier vi dagligt bliver udsat for i hverdagen.

Be(e) Closer to Nature, med naturlig børnesundhed.

Jeg glæder mig til at kunne inspirere og måske følge din rejse også.

Tommy Møller Merrild

Er kommet ind i 40’erne og far til tre småbørn. Opvoksede på landet med deltidslandbrug. Det var i 80’erne og 90’erne. Her fik jeg min store interesse for naturen og det aktive liv i naturen.

Værnepligt

Da studenterhuen trykkede aftjente jeg min værnepligt og blev hængende 14 år. Er uddannet officer i hæren. Forlod Hæren som kaptajn i 2011 efter 14 år ved kamptropperne, i den “spidse” ende. Herinde udbyggede jeg min store interesse for kredsløbs-, konditions og styrketræning og modtog en mængde uddannelse indenfor dette. 

Jeg fik også muligheden for at afprøve rigtig meget på egen krop og andre mennesker.  Det jeg elskede mest ved hæren var kombinationen af naturen og den fysiske aktivitet. Og så det at hjælpe andre mennesker. Efter hæren var jeg 4 år i det private, hvor jeg sideløbende med arbejdet, uddannede mig til uddannelses-, erhvervs- og karrierevejleder – igen for bedre at kunne hjælpe mennesker mod deres mål.

Tættere på naturen

Jeg elsker historien, og griner ofte, når jeg høre at nu er der et nyt forskningsforsøg som konkluderer, at motion er sundt, eller at fugle der synger gør os glade, eller mennesket bliver afstresset af at være i skoven. For h……. det er jo klart, for det er der vi stammer fra. Vi er en del af naturen og for mig er det logisk, at næsten alt som bringer os tættere på naturen vil gøre os sundere. Det være sig træning, kost eller andre aktiviteter.

WorkBees

Her på siden vil du mest kunne se mig under WorkBees (navnet kommer af min nye passion for honningbien og deres samfund, som associerer meget med vores som børnefamilie) som er din træningspartner. Men jeg vil også have en andel i andre former for sundhed og bæredygtighed.

Be(e) Closer to Nature.

Vi ses derinde og forhåbentligt derude svedende i naturen.

om os - Tommy Møller Merrild

Vil du have 5 tips til dit barns sundhed?

Inden du smutter helt!

Husk at tilmelde dig
5 tips til sunde børn

5 steps til sunde børn