Træning med WorkBees er styrketræning og konditionstræning til dig, der godt kan lide at få tingene serveret!!

Hvad kan WorkBees?

Målet med WorkBees er, at få så mange forældre til småbørn til at komme igang med eller fastholde sundhedsfremmende motion og træning også mens børnene er små.

Effektivt, tidsbesparende, billigt

WorkBees er udviklet med det formål at servere et effektivt, tidsbesparende og billigt træningskoncept til dig. Et træningskoncept indenfor konditionstræning og styrketræning, som konstant inspirerer og motiverer dig til at blive ved med at træne. Som igennem test sikrer, at du gennemfører træning, som er på dit nuværende niveau og som konstant i samarbejde med dig arbejder på at flytte dig mod et andet niveau.

WorkBees sørger for dig

Det er konstrueret, så du som bruger ikke skal bekymre dig om effektiviteten af din træning. Det gør WorkBees. Du skal som bruger ikke bekymre dig om at “gro fast” og stoppe din udvikling, for det sørger WorkBees for ikke sker. Men når det er sagt, så har vi ikke fundet en Quick Fix løsning eller en sundhedsfremmende løsning, hvor du kan komme i god form, tabe dig eller træne op til en ½ marathon uden at svede selv om vi prøvede …………… beklager.

Bestem selv hvor og hvornår

Konceptet er udviklet, så det kan gennemføres med eller uden fitnesscenter abonnement. Det kan gennemføres udendørs eller indendørs og det kan tages med, hvis du skal i sommerhus.

Du kan herunder læse mere om konditionstræning og styrketræning.

Træning med WorkBees styrketræningskoncept

Styrketræning

Vores styrketræningskoncept kan gennemføres som hjemmetræning, med en lille investering.

Det kan også let gennemføres i fitnesscenter, hvis du vil.

Dog vil du altid have vished om, at det er effektivt.

konditionstræning så du har mere overskud til at kunne lege med dine børn - vælg træning med WorkBees

Konditionstræning

Vores konditionstræningskoncept er bygget op, så det giver dig den træningsplan, som passer til dit nuværende niveau.

Træningsplanen er fleksibel og du vil have mulighed for næsten at vælge træningsform, alt efter temperament og lyst. 

Hvorfor skal du vælge WorkBees?

WorkBees er fleksibelt, motiverende, inspirerende, effektivt, tidsbesparende og billigt!!

Du skal vælge WorkBees fordi vi tager nuværende træningsmuligheder og optimerer, fornyer og serverer din træning for dig. 

Det giver dig en større fleksibilitet i forhold til din træning og du får en vished om at din træning er effektiv og tilpasset dit niveau. 

Du står heller ikke alene med din træning – du har et fællesskab og mindst en som hjælper med at motivere dig.

FAQ:

Personlig træner

Hvis du i dag skal i gang med at træne styrketræning eller konditionstræning kan du vælge at komme i gang ved at købe et træningsforløb ved en personlig træner. Her får du personlig rådgivning og samtaler og træningsplan. Men forløbet strækker sig typisk ikke over mere end 6-12 uger, så er du igen ”alene”. Dine træningsplaner bliver ikke opdateret eller fornyet mere. Og et sådan forløb koster typisk mellem 3.000 og 20.000 kroner. Så det er forholdsvist dyrt. 

Fitness abonnement

Du kan også vælge at købe et abonnement til et fitnesscenter/klub som ca 890.000 andre danskere. Så vil du kunne deltage i hold som er planlagte og du kan deltage med en træningskammerat/veninde. Men du har ikke en effektiv træningsplan tilpasset dit niveau og du skal møde op når holdene afvikles.

Kombination

Med WorkBees får du alle aspekter og mulighed for at kombinere med andre tilbud. Men vi serverer og sørger for, at du hele tiden vil få opdaterede træningsplaner tilpasset dit niveau, så du vil ikke stå alene efter 6-12 uger. Du kan uden problemer kombinere det med et evt. betalt fitness abonnement hvis det har interesse. Du kan også træne med træningspartner og du får mulighed for at finde nye træningspartnere igennem WorkBees. Og det fås til en mere rimelig og overkommelig pris ift prisen for et personligtræner forløb.

Træningsplanen er fleksibel i den forstand, at den giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige træningspas, når du skal træne. Og den giver dig mulighed for at bytte rundt på træningspas, hvis det passer bedre ind i din hverdag og med dine aftaler og deltagelse i andre aktiviteter. Så du bliver ikke bundet på samme måde, og du skal absolut ikke ned i fitnesscentret for at få trænet.

Her mener vi, at du ud fra en konditionstest vil kunne tilgå den træningsplan, som passer til dit nuværende niveau. Træningsplanen vil typisk løbe over 4-8 uger og have det mål at bringe dig til næste niveau. I enden af træningsplanen vil der altid være en ny test. Og ud fra den test vil du så igen kunne tilgå en træningsplan, som passer til det niveau du er på nu. Og så fremdeles.

Vi vil løbende prøve på at holde din motivation ved lige ved at maile dig og sende videohilsner. Vi vil prøve at peppe dig op, da vi ved at der vil være perioder, hvor motivationen for at træne er lavere. Du vil også have mulighed for at deltage i en lukket gruppe med andre WorkBees og der finde motivation gennem andres træningstips. Endelig kan det være en mulighed at finde træningspartnere igennem platformen og forum, så du ikke nødvendigvis står alene, når det regner og du skal ud at løbe

Inden du smutter helt!

Husk at tilmelde dig
5 tips til sunde børn

5 steps til sunde børn