5 inspirerende sider med fokus på sundhed

bedste sider om sunde boern

Hvor mange af disse fantastiske sider kender du mon? Jeg vil herunder dele mine tanker om 5 inspirerende hjemmesider, som også har fokus på sundhed (og børn/familieliv)?

Og når du er nået til enden af dette indlæg, ved du hvordan du kan bruge de 5 sider.

Er du klar? Så lad os komme i gang 🙂

Smertefri fødsel – Anja Bay

Anja Bay - Smertefri fødsel

Anja Bay og Smertefri fødsel, er guld værd for dig, som er gravid. Og for dig som gerne vil træne dig selv, til at have mere kontrol over smerterne ved den forestående fødsel.

På hendes hjemmeside kan du læse om de fysiske og online kurser, som hun tilbyder. Du kan også læse om hendes bog. E bog som jeg selv har haft meget glæde af under mine tre graviditeter og fødsler.

Når man står overfor en fødsel, kan det være dejligt at læse om, hvordan andre har klaret det. Du finder derfor også forskellige fødselsberetninger fra andre mødre, som har været igennem fødsler, hvor de brugte hendes smertefri principper.

Og hvis du tilmelder dig eller har været på ét af hendes kurser, får du også adgang til hendes online kursus/foredrag om smertefri amning: Forberedelse til amning og kroppen efter fødslen.

Du kan også selv læse meget mere på hendes hjemmeside.

Tryk & Glad – Katrine Birk

Tryk og Glad - Katrine Birk

Katrine Birk og Tryk & Glad er min “go to”, hvis ét af mine børn begynder at vise tegn på begyndende sygdom. Jeg bruger hendes bog “Tryk & Glad Baby” jævnligt, til at afhjælpe symptomer med letforståelig hjemmezoneterapi.

Men på hendes hjemmeside finder du også mange videoguides til babyer & børn. Men også over 20 guides til voksne, hvis du selv har brug for at få at støtte dit immunforsvar eller få mere energi. (Du finder disse guides under “Hjemmebehandling”).

Derudover tilbyder Katrine Birk også forskellige kurser og uddannelser indenfor zoneterapi, akupressur og energiterapi.

Hun er også forfatter til flere bøger om Tryk & Glad – både for børn og kvinder. Og hvis du vil have hendes zoneterapi guides lige ved hånden har hun også en Tryk & Glad app.

hop ind og bliv klogere på hendes hjemmeside

High on Life – Mads Bo

High on Life er både en webshop (reklamelink), med alt hvad du skal bruge til juicing og smoothies

Men hjemmesiden er også så meget mere end det. Du finder nemlig også mange gratis opskrifter på både powerblending, juicer, smoothies og grønne retter & snacks. Så hvis du gerne vil have mere frugt og grønt ind i din hverdag, er dette et opskrifts-bibliotek fyldt med guldkorn.

Mads Bo har også lavet et smoothieunivers: Smoothie365, hvor du får ugeplaner med indkøbsliste. Så kan det næsten ikke blive nemmere, at få mere grønt i maven. Planerne sikrer nemlig at du får 200-300 gram frugt, grønt og bær om dagen.

Derudover holder Mads Bo foredrag, og han er forfatter til flere opskriftsbøger.

Så hvis du gerne vil have mere inspiration til juicer, smoothies (og hvad man ellers kan lave på sin blender/juicer), så lav et bogmærke i din browser.

Æblebørn – Anette Straadt

Anette Straadt er uddannet sundhedsplejeske, klinisk kostvejleder og børnesundhedsvejleder. Og så står hun bag siden Æblebørn, hvor hun giver tips og inspiration til dig, som gerne vil have sunde børn.

Hun har en fantastisk medlemsklub, “Klub Æblebørn”, hvor hun hver måned tager et ny tema op. Her bliver der gået i dybden på et emne inden for børn og sundhed. Derudover giver klubben adgang til et fællesskab, hvor du altid har mulighed for at stille spørgsmål og få svar fra kompetente ekspert.

Set er også Anette Straadt, som står bag uddannelsen til Børnesundhedsvejleder. Her deler hun ud af sin store viden sammen med andre eksperter inden på børnesundhed.

Du finder på hendes hjemmeside også link til hendes bøger. Som er fyldt med fantastisk viden og opskrifter til at styrke børns immunforsvar.

Hvis du gerne vil vide mere, kan du læse mere på Æblebørn.

Grøn Stue – Rose Maimonide

På Rose Maimonide er der fokus på hele familien og på at skabe overskud til at opnå en sund og glad familie.

På hjemmesiden finder du indlæg om, hvordan du får en mere kemifri og stressfri hverdag. Og hvis du vil have mere inspiration og råd, så har hun de sidste 10 år haft onlineuniverset Grøn Stue. Her kan du nærmest finde alt fra A-Z indenfor kemifri, sundhed, baby, børn, gravid, mor og meget mere.

Derudover har hun, sammen med sin mand lavet Familie Master Uddannelsen, som har fokus på tid, ro, glæde og nærvær.

tjek siden ud, hvis du er blevet nysgerrig på at læse mere om, hvordan du skaber overskud i hverdagen.

Opsamling

Hvis du har læst alle anbefalingerne i dette indlæg, vil du nu have et godt overblik over, hvor du også vil kunne finde god hjælp og inspiration til din hverdag.

Der er nemlig lidt for enhver:

  • Hvis du er gravid og snart skal føde
  • Hvis du gerne vil kunne hjælpe dig selv og dine børn ved hjælp af zoneterapi/akupressur
  • Hvis du vil have mere frugt og grønt ind i din hverdag
  • Hvis du har brug for inspiration til sunde børn
  • Hvis du gerne vil have en mere stressfri og kemifri hverdag

Kender du til eller bruger du selv andre fantastiske sider? Så del dem endelig med os andre i en kommentar herunder. Så kan vi også få glæde af dem.

Del indlægget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Inden du smutter helt!

Husk at tilmelde dig
5 tips til sunde børn

5 steps til sunde børn